Leasing

Det kan egentlig siges ret enkelt. Vi vil gerne give dig de bedste forudsætninger for at skabe en bedre forretning. Det vil vi gøre ved at tilbyde dig adgang til konkret og altid opdateret viden om hele det danske køretøjsmarked, og værktøjer som kan hjælpe dig med at bearbejde det – både før, under og efter kontrakterne er underskrevet. Vi har samlet det hele i én simpel løsning, så du kan spare tid, kortlægge vækstmuligheder og fokusere på det, der er vigtigt for jeres forretning. Du kan tilgå vores løsning via hjemmesiden, vores app eller du kan integrere dem i dine egne systemer.

  • Benchmarking: Hvilke mærker, modeller og segmenter sælger hvor meget, hvorhenne og til hvem?
  • Kend kunderne, før du møder dem: Fuldt indblik i virksomhederne, deres flåder, indkøbsmønstre, økonomiske nøgletal mv.
  • Mødeforberedelse: Se komplet virksomhedsprofil og vognparksoverblik for nuværende og potentielle kunder også via vores app, når du er på farten.
  • Leadgenerering: Find de mest kvalificerede emner med udgangspunkt i hundredevis af køretøjs-, flåde-, virksomheds- og leasingkriterier.
  • Mød kunderne, når det passer dem: Hvad køber eller leaser de? Hvor længe beholder de sine køretøjer? Er der leasingkontrakter, der udløber?
  • Skræddersy dine tilbud: På baggrund af den enkelte virksomhedsprofil.
  • Markedsføring: Skab øget interesse med relevant kommunikation, der er tilpasset kundernes forbrugsmønstre.
  • Øget fastholdelse: På baggrund af indgående kendskab til kundeadfærd- og præferencer.
  • Få automatisk besked: Når der er registreringsændringer i dine kunders flåde.

Hvilke data kan du få adgang til?

Her er et par eksempler - vi fortæller gerne om resten

304.000

Erhvervsleasingkontrakter i alt
85.600

Unikke virksomhedsflåder
51.100

Erhvervsleasingkontrakter med udløb i år
1.666.000

Personbiler over 5 år

Nyregistrerede personbiler ÅTD, pr. region

(PR. 21-04-2018)

Den viden vi har kunnet opnå, har aldrig været mere specifik, end vi oplever, den er nu, og vi anvender den både strategisk og som leadgenereringsværktøj hver eneste dag. Vi bruger især bilstatistik.dk til bearbejdning af nye kunder, men også for at finde ud af, om vores salgs- og marketingsindsatser virker, som de skal. Hvis der mangler salg ift. det overordnede marked, så har vi et godt udgangspunkt for at finde ud af, hvad det er, vi skal skrue på ift. vores konkurrenter. Jeg fristes til at kalde det erhvervssælgerens bedste ven
Jacob Davids Thomsen
Head of B2B,
K.W. Bruun Import

Hold dig opdateret

Følg med på LinkedIn og i vores nyhedsbrev hvor vi giver dig de bedste værktøjer til stærke analyser og højere hitrater.

Nyhedsbrev
Følg os

Vil du have adgang?

Eller vil du bare høre mere om dine muligheder?