Andre brancher

Hver dag arbejder vi for at give dig de bedste forudsætninger for at imødekomme den stigende konkurrence på markedet for køretøjer. Det vil vi gøre ved at give dig adgang til den nødvendige viden, om markedet du opererer i, og de bedste værktøjer til at omsætte den viden til mere og bedre forretning – både før, under og efter dit salg. Vi har samlet det hele til dig på én enkelt platform, hvor du får adgang til både et avanceret søge- og analyseværktøj, altid opdateret information om danske virksomheder samt Danmarks største køretøjsdatabase. Du kan tilgå vores løsning direkte via hjemmesiden, vores app eller du kan integrere dem i dine egne systemer.

  • Markedet: Hvilke køretøjstyper, mærker, varianter og modeller sælger hvor meget, hvorhenne og til hvem?
  • Kunderne: Fuldt indblik i virksomhederne, deres vognparker, indkøbsmønstre, økonomiske nøgletal, kontaktpersoner mv.
  • Køretøjerne: Samtlige danske køretøjsarter og op til 90 forskellige typer køretøjsoplysninger på enhedsniveau. Det omfatter bl.a. detaljeret information omkring standard- og ekstraudstyr, tekniske specifikationer, supplerende karosseri, registreringshistorik mv.
  • Markedsføringen: Skab øget interesse med relevant kommunikation, der er tilpasset kundernes behov og forbrugsmønstre.
  • Leadgenerering: Find de mest kvalificerede emner med udgangspunkt i hundredevis af køretøjs-, flåde- og virksomhedskriterier.
  • Mød kunderne, når det passer dem: Hvad køber de? Hvor længe beholder de sine køretøjer? Hvor gamle er dem, de har nu?
  • Skræddersy dine tilbud: På baggrund af den enkelte virksomheds- eller køretøjsprofil.
  • Øget fastholdelse: På baggrund af indgående kendskab til kundeadfærd- og præferencer.
  • Evaluering: Virker salgs- og markedsføringsinitiativerne, som de skal?

Hvilke data kan du få adgang til?

Her er et par eksempler - vi fortæller gerne om resten

17

Forskellige køretøjstyper
3.163.000

Kørende person- og varebiler inkl. oplyst udstyr
43.600

Kørende lastbiler inkl. supplerende karosseri
953.400

Ny- og brugtregistreringer i 2022

Nyregistrerede personbiler ÅTD, pr. region

(PR. 21-04-2018)

Det siger vores kunder

Den viden vi har kunnet opnå, har aldrig været mere specifik, end vi oplever, den er nu, og vi anvender den både strategisk og som leadgenereringsværktøj hver eneste dag. Vi bruger især bilstatistik.dk til bearbejdning af nye kunder, men også for at finde ud af, om vores salgs- og marketingsindsatser virker, som de skal. Hvis der mangler salg ift. det overordnede marked, så har vi et godt udgangspunkt for at finde ud af, hvad det er, vi skal skrue på ift. vores konkurrenter. Jeg fristes til at kalde det erhvervssælgerens bedste ven.
Jacob Davids Thomsen, Head of B2B
K.W. Bruun Import
Vi oplever i høj grad, at DBI IT er interesseret i, hvad der foregår i vores forretning, og at de lytter til den feedback, der kommer fra os. De virker meget lydhøre over for vores ønsker til forbedringer og nye features, og vi føler, at de udvikler deres produkt på den baggrund. Det er meget værdsat
Christian Kjær, Salgschef
Fca Denmark A/S
Adgangen til bilstatistik har helt klart haft en positiv indflydelse på kanvassalget hos vores forhandlere. Fremfor at skulle starte helt fra bunden og bruge tid på at ringe til virksomheder, som måske lige har købt eller har et udfordrende regnskabsår, så hjælper bilstatistik.dk os med at skabe den mest kvalificerede ringeliste, hvor de irrelevante emner er sorteret fra. Kvaliteten er simpelthen højere i det materiale, vi får frem, og vi sparer meget tid ved kun at skulle indhente informationen ét sted.
Andreas Hall-Frederiksen, Country Manager
Fiat Professional
FCA Denmark A/S
Det sparer os for så meget tid, at vi ikke skal bruge fem forskellige systemer for at få adgang til de nødvendige informationer. Bilstatistik gør samtidig, at jeg altid er sikker på at stille de rigtige spørgsmål på kundemøderne, og det øger sandsynligheden for et salg i sidste ende. Når der opstår spørgsmål, er det altid nemt at komme i kontakt med DBI IT, og hjælpen er altid lynhurtig og kompetent.

Det er bare et kanongodt værktøj, som vi ville være meget kede af at undvære.
Conrad Kjeldgaard, Erhvervssælger
Bilhuset Køge

Hold dig opdateret

Følg med på LinkedIn og i vores nyhedsbrev, hvor vi giver dig de bedste værktøjer til stærke analyser og højere hitrater.

Nyhedsbrev
Følg os

Vil du have adgang?

Eller vil du bare høre mere om dine muligheder?