Forsikring

Det kan egentlig siges ret enkelt. Vi vil gerne give dig de bedste forudsætninger for at skabe en bedre forretning. Det vil vi gøre ved at tilbyde dig adgang til konkret og altid opdateret viden om hele det danske køretøjs- og forsikringsmarked, og værktøjer som kan hjælpe dig med at bearbejde det – både før, under og efter dit salg. Vi har samlet det hele i én simpel løsning, så du kan spare tid og fokusere på det, der er vigtigt for jeres forretning. Du kan tilgå vores løsning via hjemmesiden, vores app eller du kan integrere dem i dine egne systemer.

  • Spar researchtid: Ved at have komplette, opdaterede data om jeres (potentielle) erhvervskunder og deres vognparker samlet i ét system.
  • Markedsanalyse: Hvilke køretøjer, mærker eller modeller, sælger hvor meget, hvorhenne og til hvem?
  • Konkurrent- og vandringsanalyser: Forsikringsselskabernes interne styrkeforhold fordelt på brancher, geografi, enkeltkunder og samlet marked.
  • Tarifering og risikoberegning: Tilgå informationer om køretøjers forsikrings- og registreringshistorik, geografi, tekniske data, standard- og ekstraudstyr samt prissætningsniveau.
  • Leadgenerering: Fremsøg emner med udgangspunkt i hundredevis af køretøjs-, flåde- forsikrings- eller virksomhedskriterier.
  • Skræddersy dine tilbud: På baggrund af den enkelte virksomhedsprofil – indkøbsmønstre, økonomiske nøgletal, aktuelle forsikringsforhold mv.
  • Målrettet markedsføring: Minimér omkostningerne, og skab øget interesse med relevant kommunikation, der er tilpasset kundernes profil og forbrugsmønstre.
  • Få automatisk besked: Når der er registreringsændringer hos udvalgte virksomheder eller på enkelte køretøjer.
  • Øget fastholdelse: På baggrund af indgående kendskab til kundeadfærd- og præferencer.
  • Evaluering: Har salgs- og markedsføringsaktiviteterne den tilsigtede effekt?

Hvilke data kan du få adgang til?

Her er et par eksempler - vi fortæller gerne om resten

625.000

Årlige forsikringsvandringer - alle køretøjer
891.000

Brugtregistreringer i år - alle køretøjer
1.500

Daglige forsikringsvandringer - person- og varebiler
325.000

Nyregistreringer i år - alle køretøjer

Nyregistrerede personbiler ÅTD, pr. region

(PR. 21-04-2018)

Adgangen til bilstatistik har helt klart haft en positiv indflydelse på kanvassalget hos vores forhandlere. Fremfor at skulle starte helt fra bunden og bruge tid på at ringe til virksomheder, som måske lige har købt eller har et udfordrende regnskabsår, så hjælper bilstatistik.dk os med at skabe den mest kvalificerede ringeliste, hvor de irrelevante emner er sorteret fra. Kvaliteten er simpelthen højere i det materiale, vi får frem, og vi sparer meget tid ved kun at skulle indhente informationen ét sted
Andreas Hall-Frederiksen
Country Manager,
Fiat Professional
FCA Denmark A/S

Vil du have adgang?

Eller vil du bare høre mere om dine muligheder?