Forsikring

Det kan egentlig siges ret enkelt. Vi vil gerne give dig de bedste forudsætninger for at skabe en bedre forretning. Det vil vi gøre ved at tilbyde dig adgang til konkret og altid opdateret viden om hele det danske køretøjs- og forsikringsmarked, og værktøjer som kan hjælpe dig med at bearbejde det – både før, under og efter dit salg. Vi har samlet det hele i én simpel løsning, så du kan spare tid og fokusere på det, der er vigtigt for jeres forretning. Du kan tilgå vores løsning via hjemmesiden, vores app eller du kan integrere dem i dine egne systemer.

  • Spar researchtid: Ved at have komplette, opdaterede data om jeres (potentielle) erhvervskunder og deres vognparker samlet i ét system.
  • Markedsanalyse: Hvilke køretøjer, mærker eller modeller, sælger hvor meget, hvorhenne og til hvem?
  • Konkurrent- og vandringsanalyser: Forsikringsselskabernes interne styrkeforhold fordelt på brancher, geografi, enkeltkunder og samlet marked.
  • Tarifering og risikoberegning: Tilgå informationer om køretøjers forsikrings- og registreringshistorik, geografi, tekniske data, standard- og ekstraudstyr samt prissætningsniveau.
  • Leadgenerering: Fremsøg emner med udgangspunkt i hundredevis af køretøjs-, flåde- forsikrings- eller virksomhedskriterier.
  • Skræddersy dine tilbud: På baggrund af den enkelte virksomhedsprofil – indkøbsmønstre, økonomiske nøgletal, aktuelle forsikringsforhold mv.
  • Målrettet markedsføring: Minimér omkostningerne, og skab øget interesse med relevant kommunikation, der er tilpasset kundernes profil og forbrugsmønstre.
  • Få automatisk besked: Når der er registreringsændringer hos udvalgte virksomheder eller på enkelte køretøjer.
  • Øget fastholdelse: På baggrund af indgående kendskab til kundeadfærd- og præferencer.
  • Evaluering: Har salgs- og markedsføringsaktiviteterne den tilsigtede effekt?

Hvilke data kan du få adgang til?

Her er et par eksempler - vi fortæller gerne om resten

625.000

Årlige forsikringsvandringer - alle køretøjer
891.000

Brugtregistreringer i år - alle køretøjer
1.500

Daglige forsikringsvandringer - person- og varebiler
325.000

Nyregistreringer i år - alle køretøjer

Nyregistrerede personbiler ÅTD, pr. region

(PR. 21-04-2018)

Det sparer os for så meget tid, at vi ikke skal bruge fem forskellige systemer for at få adgang til de nødvendige informationer. Bilstatistik gør samtidig, at jeg altid er sikker på at stille de rigtige spørgsmål på kundemøderne, og det øger sandsynligheden for et salg i sidste ende. Når der opstår spørgsmål, er det altid nemt at komme i kontakt med DBI IT, og hjælpen er altid lynhurtig og kompetent.

Det er bare et kanongodt værktøj, som vi ville være meget kede af at undvære
Conrad Kjeldgaard
Erhvervssælger,
Bilhuset Køge

Hold dig opdateret

Følg med på LinkedIn og i vores nyhedsbrev hvor vi giver dig de bedste værktøjer til stærke analyser og højere hitrater.

Nyhedsbrev
Følg os

Vil du have adgang?

Eller vil du bare høre mere om dine muligheder?