Importør

Vi havde ikke været her, hvis ikke det havde været for de danske importører, og i dag er det fortsat en af vores væsentligste opgaver at imødekomme de behov, der eksisterer i netop jeres del af branchen. Gennem flere års sparring med bl.a. de danske importører, har vi udviklet, ikke bare Danmarks største køretøjsdatabase, men også et avanceret statistik- og analyseværktøj, så du nemt kan kortlægge tendenser i markedet, tilrettelægge jeres indsatser - og følge op på om de også virker, som de skal.

  • Benchmarking: Hvilke mærker, modeller og segmenter sælger hvor meget, hvorhenne og til hvem?
  • Salgsoverblik: Hvordan sælger de enkelte forhandlere?
  • Markedsføring: Hvilke initiativer eller kampagner bør rettes mod hvem og hvornår?
  • Leadgenerering: Fremsøg emner med udgangspunkt i hundredevis af køretøjs-, flåde- eller virksomhedskriterier.
  • Kend dine kunder: Indsigt i den enkelte virksomhedsprofil indkøbsmønstre, økonomiske nøgletal, aktuelle flåde mv.
  • Få automatisk besked: Når der er registreringsændringer hos udvalgte virksomheder eller på enkelte køretøjer.
  • Øget fastholdelse: På baggrund af indgående kendskab til kundeadfærd- og præferencer.
  • Målrettet markedsføring: Minimér omkostningerne, og skab øget interesse med kommunikation, der er tilpasset kundernes profil og forbrugsmønstre.
  • Opfølgning: Virker salgs- og markedsføringsaktiviteterne, som de skal?

Hvilke data kan du få adgang til?

Her er et par eksempler - vi fortæller gerne om resten

585.800

Brugtregistreringer i 2022 - person- og varebiler
2.500+

Forskellige mærker
175.500

Nyregistreringer i 2022 - person- og varebiler
17

Forskellige køretøjstyper

Nyregistrerede personbiler ÅTD, pr. region

(PR. 21-04-2018)

Det siger vores kunder

Vi oplever i høj grad, at DBI IT er interesseret i, hvad der foregår i vores forretning, og at de lytter til den feedback, der kommer fra os. De virker meget lydhøre over for vores ønsker til forbedringer og nye features, og vi føler, at de udvikler deres produkt på den baggrund. Det er meget værdsat
Christian Kjær, Salgschef
Fca Denmark A/S
Adgangen til bilstatistik har helt klart haft en positiv indflydelse på kanvassalget hos vores forhandlere. Fremfor at skulle starte helt fra bunden og bruge tid på at ringe til virksomheder, som måske lige har købt eller har et udfordrende regnskabsår, så hjælper bilstatistik.dk os med at skabe den mest kvalificerede ringeliste, hvor de irrelevante emner er sorteret fra. Kvaliteten er simpelthen højere i det materiale, vi får frem, og vi sparer meget tid ved kun at skulle indhente informationen ét sted.
Andreas Hall-Frederiksen, Country Manager
Fiat Professional
FCA Denmark A/S
Det sparer os for så meget tid, at vi ikke skal bruge fem forskellige systemer for at få adgang til de nødvendige informationer. Bilstatistik gør samtidig, at jeg altid er sikker på at stille de rigtige spørgsmål på kundemøderne, og det øger sandsynligheden for et salg i sidste ende. Når der opstår spørgsmål, er det altid nemt at komme i kontakt med DBI IT, og hjælpen er altid lynhurtig og kompetent.

Det er bare et kanongodt værktøj, som vi ville være meget kede af at undvære.
Conrad Kjeldgaard, Erhvervssælger
Bilhuset Køge
Den viden vi har kunnet opnå, har aldrig været mere specifik, end vi oplever, den er nu, og vi anvender den både strategisk og som leadgenereringsværktøj hver eneste dag. Vi bruger især bilstatistik.dk til bearbejdning af nye kunder, men også for at finde ud af, om vores salgs- og marketingsindsatser virker, som de skal. Hvis der mangler salg ift. det overordnede marked, så har vi et godt udgangspunkt for at finde ud af, hvad det er, vi skal skrue på ift. vores konkurrenter. Jeg fristes til at kalde det erhvervssælgerens bedste ven.
Jacob Davids Thomsen, Head of B2B
K.W. Bruun Import

Hold dig opdateret

Følg med på LinkedIn og i vores nyhedsbrev, hvor vi giver dig de bedste værktøjer til stærke analyser og højere hitrater.

Nyhedsbrev
Følg os

Vil du have adgang?

Eller vil du bare høre mere om dine muligheder?